KODIN SISUSTUSSUUNNITTELU

- Asunnosta kodiksi -

INvisio auttaa kaikenkokoisissa sisustuspulmissa aina neuvonta- tai ideointikäynnistä kokonaisvaltaiseen sisustussuunnitelmaan ja työmaavalvontaan asti.

Suunnittelun lähtökohtana voi olla vaikka kauan haaveilemasi design -valaisin, perintöhuonekalu tai jokin tietty väri tai tapettimalli, jonka ympärille rakennetaan toimiva ja persoonallinen kokonaisuus.

Suunnittelu lähtee aina liikkeelle ilmaisesta kohdekäynnistä (vain matkakulut 0,53€/km peritään jos kohde sijaitsee yli 10km päässä), jossa määritellään asiakkaan toiveet, tarpeet, työn laajuus ja budjetti. Näiden tietojen perusteella teen asiakkaalle kirjallisen tarjouksen. Jos asiakas hyväksyy tarjouksen, lähdetään suunnittelua tekemään sovitun aikataulun mukaisesti. Kohteen sijaitessa yli 60 kilometrin päässä, teen alustavan hinta-arvion ensin kuvien ja tietojen perusteella.

Materiaalikartta
Mattomallit_PIENI
MITÄ SISUSTUSSUUNNITELMA SISÄLTÄÄ?

Kodin suunnittelu voi sisältää tila-, pintamateriaali-, kiintokaluste-, valaistus- kaluste- ja tekstiilisuunnittelua. Työn sisällön laajuuden asiakas päättää itse.

Valmis suunnitelma pitää laajimmillaan sisällään pohjapiirrokset, seinäprojektiot, 3D-visualisoinnit, kiintokalusteiden ja teetettävien huonekalujen mittapiirrokset, tuotelistaukset kuvineen, esimerkkihintoineen ja hankintapaikkoineen. Suunnitelma toimii myös työohjeistuksena työmaalla ja sen mukaan on helppo pyytää tarjouksia. Valmiin suunnitelman mukaan muutos on helppo toteuttaa myös vaiheittain jos muutosta ei ole mahdollista tai halua toteuttaa kerralla.

suunnittelija_1920
SISUSTUSKONSULTAATIO

Joskus pienempi neuvonta ja ideointi riittää. Silloin suosittelen konsultaatiota joka on noin 2 tuntia asiakkaan luona tehtävää ideointia tai huonekalukaupassa makutuomarina oloa. Jotta konsultaatiosta saa kaiken mahdollisen irti, niin otan mielelläni etukäteen vastaan kuvia kohteesta ja infoa siitä mihin ongelmakohtiin halutaan keskittyä.

tabletti_1920
kysymysm_1280
relax_1920
PALJONKO SISUSTUSSUUNNITTELU MAKSAA?

Teen suunnittelutyötä sekä tunti- että projektihintaan, riippuen suunnittelukokonaisuudesta ja kuinka tarkasti sen pystyy alkuvaiheessa määrittelemään.

Sisustussuunnittelun tuntihinta on 75 €/h (sis. alv. 24%). Tuntiperusteinen työ sopii hyvin isohkoihin remonttiprojekteihin ja rakennushankkeisiin, jotka kestävät pitkään ja alussa voi olla vaikea määritellä, kuinka paljon ja mihin kaikkeen apua tarvitsee.

Kiinteä projektihinta taas sopii selkeästi määriteltävään kokonaisuuteen, esimerkiksi pienehköön remonttiin tai pelkän sisustuksen uusimiseen muutamassa huoneessa. Tällöin sovitaan etukäteen, mitä kaikkea suunnitteluun kuuluu, esimerkiksi pintamateriaalit, värit, huonekalut, tekstiilit ja sisustusvalaisimet. Esim. kiintokalustesuunnittelu ja 3D -visualisointi voi sisältyä projektiin tarpeen mukaan.

Tässä muutama hyvin karkea esimerkkihinta:

- Tilankäyttö-, pintamateriaali- ja valaistussuunnitelma sekä kalustevalinnat yhteen huoneeseen n.450-780€, huoneen koosta ja toiveista riippuen. Jos huoneita useampi, hinta suhteessa pienempi. Suunnitelma sisältää pohjapiirroksen kalusteiden sijoittelusta, maalattavien seinien sijainnit ja sävyt sekä luettelon materiaaleista, huonekaluista, hankintapaikat yms.

- Uudiskohteen väri- ja pintamateriaalisuunnittelu n. 1500€ toiveista riippuen (sisältää pintamateriaalivalinnat; lattia-, seinä- ja sisäkattomateriaalit + listat ja väliovet).

- Sisustuskonsultaatio asiakkaan luona n. 2h 160€ (sis. alv. 24%) +kilometrikorvaus 0,55€/km. Jos konsultaatiokäynnin perusteella halutaankin sisustussuunnitelma, vähennetään konsultaation hinta lopullisesta hinnasta.

Mahdolliset matkakulut veloitetaan erikseen, jos tarjouksessa ei muuta mainita.

Annan mielelläni arvion Sinun projektistasi, yhteystiedot löydät täältä.

tietokone_1920

Haaveilet sitten pelkistetyn modernista, ajattoman klassisesta tai vaikka maalaisromanttisesta tyylistä, vahvuuksiini kuuluu taito hypätä asiakkaan saappaisiin ja päästä sisälle juuri siihen maailmaan ja tunnelmaan jota toivot kotiisi tulevan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle koti, johon on aina ihana tulla!

Galleriasta löydät lisää kuvia.

Kysyttävää?

OTA YHTEYTTÄ!

3D-INvisio, Kankaanpää, marianna@invisio.fi, p. 0400 509739