YKSITYISASIAKKAAT

Suunnittelun kulku

Suunnittelu lähtee aina liikkeelle ilmaisesta kohdekäynnistä, jossa määritellään asiakkaan toiveet, tarpeet, työn laajuus ja budjetti. Näiden tietojen perusteella teen asiakkaalle kirjallisen tarjouksen. Jos asiakas hyväksyy tarjouksen, lähdetään suunnittelua tekemään sovitun aikataulun mukaisesti. Kohteen sijaitessa yli 60 kilometrin päässä, teen alustavan hinta-arvion ensin kuvien ja tietojen perusteella.

Teen suunnittelutyötä sekä tunti- että projektihintaan, riippuen suunnittelukokonaisuudesta ja kuinka tarkasti sen pystyy alkuvaiheessa määrittelemään. Sisustussuunnittelun tuntihinta on 75€/h (sis. alv. 24%).

Valmis suunnitelma pitää laajimmillaan sisällään pohjapiirrokset, seinäprojektiot, 3D-visualisoinnit, kiintokalusteiden ja teetettävien huonekalujen mittapiirrokset materiaalitietoineen, tuotelistaukset kuvineen, esimerkkihintoineen ja hankintapaikkoineen. Suunnitelma toimii myös työohjeistuksena työmaalla ja sen mukaan on helppo pyytää tarjouksia. Valmiin suunnitelman mukaan muutos on helppo toteuttaa myös vaiheittain, jos muutosta ei ole mahdollista tai halua toteuttaa kerralla.

Sisustuskonsultaatio

Joskus pienempi neuvonta ja ideointi riittää. Silloin suosittelen konsultaatiota joka on noin 2 tuntia asiakkaan luona tehtävää ideointia tai huonekalukaupassa makutuomarina oloa. Jotta konsultaatiosta saa kaiken mahdollisen irti, niin otan mielelläni etukäteen vastaan kuvia kohteesta ja infoa siitä mihin ongelmakohtiin halutaan keskittyä. Teen käynnin jälkeen koosteen konsultaatiokäynnillä läpikäydyistä asioista. Konsultaatiokäynnin hinta on 225€ (sis. alv. 24%) +matkakulut.

Sisustushaaveista totta!

Haaveilet sitten pelkistetyn modernista, ajattoman klassisesta tai vaikka maalaisromanttisesta tyylistä, vahvuuksiini kuuluu taito hypätä asiakkaan saappaisiin ja päästä sisälle juuri siihen maailmaan ja tunnelmaan jota toivot kotiisi tulevan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle koti, johon on aina ihana tulla!